Dakbedekking

Op zoek naar een professionele dakdekker voor uw dakklus? bij Loodgietersbedrijf de Ruijter  vindt u alle informatie omtrent prijzen, soorten dakbedekking en interessante bespaartips. Zo staat straks de beste dakdekker voor de mooiste prijs op uw dak en geniet u snel weer van de beschermende functie van het dak.

Bescherming

Het dak is een essentieel onderdeel van uw huis en ook één van de kwetsbaarste onderdelen. Is er iets mis met uw dak, dan is het zaak om snel in actie te komen. Dit kan een lekkage zijn maar ook als uw huidige dakbedekking de levensduur heeft bereikt. Wacht u te lang en wordt de dakconstructie aangetast, dan lopen de kosten snel op. Wees er daarom op tijd bij, huur Loodgietersbedrijf de Ruijter in voor uw dakklus en dan beschermt uw dak u straks weer goed tegen alle Hollandse weersomstandigheden.

Wat kan loodgietsbedrijf de ruijter voor u doen?

Alle klussen die op het dak plaatsvinden kan een professioneel dakdekkersbedrijf voor u uit handen nemen. De meest voorkomende dakklussen zijn:

Dakrenovatie: Wanneer uw dakbedekking aan complete vernieuwing nodig is, haalt een dakdekker de oude laag van uw dak en krijgt het dak een compleet verse laag dakbedekking. Lees hier meer over de dakrenovatie.
Nieuw dak: Bent u van plan een eigen huis te laten bouwen of is de gehele dakconstructie van uw woning aan vervanging toe? Dakdekkers pakken de dakklus van a tot z voor u op. Lees hier alles over een nieuw dak.
Dakreparatie: Is een onderdeel van uw dak niet meer in staat om u te beschermen tegen alle weersomstandigheden? Denk hierbij aan gebroken dakpannen of een scheurtje in uw bitumen dakbedekking. Laat ons dan een dakreparatie uitvoeren. Lees hier meer over een dakreparatie.
Onderhoud: Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw nieuw geplaatste dakbedekking of ligt de dakbedekking er al een tijdje op en is het tijd voor een goede onderhoudsbeurt? Ook deze klus pakt Loodgietersbedrijf de Ruijter voor u op.
Maar er is meer. Wilt u bijvoorbeeld uw dak laten isoleren of direct een dakraam of dakkapel laten plaatsen? Maak deze wensen dan vooral bespreekbaar. Zo heeft u maar één keer gerommel op het dak.

AdobeStock_316698819_Preview

Soorten dakbedekking

Weet u al wat voor dakbedekking u wilt op uw dak? Dit kan uiteraard dezelfde dakbedekking zijn als dat u nu heeft, maar wellicht wilt u zich verdiepen in welke interessante mogelijkheden de dakdekker nog meer op uw dak kan aanbrengen. Dit is tenslotte het moment om dat te bepalen. Op de dakbedekking pagina vindt u alle informatie over de onderstaande soorten dakbedekking voor platte en hellende daken.

  • Plat dak
  • Bitumen
  • PVC
  • EPDM
  • Groendak
  • Hellend dak
  • Dakpannen
  • Leien
  • Metaal
  • Rieten dak

Isoleren

Wanneer uw dakbedekking toe is aan totale vernieuwing, dan is het aan te raden om te overwegen om direct uw dak te laten isoleren door ons.

Subsidie

Er zijn regelmatig subsidies op het gebied van onderhoud om de duurzaamheidsdoelstellingen van de overheid te behalen. Profiteer hiervan, ga na of er in uw gemeente subsidie gelden. Dit kunt u controleren op Energiesubsidiewijzer.

Offerte

Wilt u een prijsopgave, bel ons dan. De gegevens vind u op de contactpagina van deze website.